26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Două remize spectaculoase pentru United
Două remize spectaculoase pentru United

Primul turneu din play-off-ul Ligii 1 la futsal a debutat sâmbătă în sala Polivalentă Dunărea din Galaţi. Partida de deschidere a adus faţă în faţă formaţiile Imperial Wet Miercurea Ciuc şi FK Odorheiu Secuiesc. Ciucanii au confirmat investiţiile făcute, au dominat categoric şi au învins cu 8-2, după ce pauză tabela a arătat 6-1. Partida vedetă a reuniunii a fost Autobergamo Deva - United Galaţi. „Tigrii” conduşi de Florin Ignat au dominat clar în multe momente, şi-au creat vreo 10 ocazii mari de gol, dar mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Devenii au fost pragmatici, au condus de două ori pe tabelă şi în final au smuls o remiză mincinoasă faţă de cum s-au desfăşurat ostilităţile pe parchet. Rezultat final: Autobergamo - United 2-2 (1-1). Pentru gălăţeni au marcat: Crişan şi Araujo. United a folosit lotul: Dinicuţă - Burdujel, Tacot, Crăciun, Araujo, Cireş, Ignat, Crişan.
Duminică în cea de-a doua zi a turneului din play-off-ul Ligii 1 la futsal am asistat la două partide interesante. În deschidere s-au întâlnit Autobergamo Deva şi FK Odorheiu -Secuiesc. Un joc viu disputat, mai echilibrat decât ne aşteptam, devenii au avut de tras din greu, reuşind în cele din urmă să se impună la limită, scor 3-2.
Partida vedetă, o adevărată finală a adus faţă în faţă pe United Galaţi şi Imperial Wet Miercurea Ciuc. Aşa cum se anticipa spectacolul a fost total şi am avut parte de un meci nebun, cu multe răsturnări de scor pe tabelă. Partida avut două reprize diametral opuse. Prima a fost controlată de ciucani care au condus cu 2-0. Internaţionalul moldovean Laşcu, fost jucător la United timp de trei sezoane, a fost înger şi demon pentru actuala sa echipă. A transformat penaltiul pentru 2-0, dar a ratat un al dolea care ar fi putut duce scorul la 3-0, iar imediat după reluare a fost eliminat după ce a primit roşu pentru intrarea dură la Araujo. Tigrii au redus diferenţa prin Tacot înainte de pauză după ce în prealabil şutul lui Cireş a zguduit bara, iar apoi au început fulminant repriza a doua, Araujo a reuşit dubla şi şi-a adus echipa în avantaj.
Suspansul a atins cote maxime, sârbul Milovaci a restabilit egalitatea, campionii au revenit la conducere după reuşita lui Crăciun, la care un merit deosebit l-a avut Cojocaru, cu o acţiune curajoasă, dar brazilianul din tabăra Ciucului, Welinghton şi-a trecut şi el dubla în cont şi a stabilit scorul final, 4-4. United a forţat victoria, dar şutul prin surprindere a lui Araujo a ţintit bara. Situaţia din clasament se prezintă astfel: 1. Imperial 7 puncte, 2. Autobergamo 5 p, 3. United 4 p, 4. FK Odorheiu Secuiesc 0 p. Luni, după închiderea ediţiei s-au disputat meciurile FK Odorheiu Secuiesc - United şi Autobergamo - Imperial.


Articole înrudite