14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărenii s-au impus la Brăneşti
Dunărenii s-au impus la Brăneşti
FCM Dunărea a susţinut sâmbătă un nou joc amical. De data aceasta, gălăţenii au avut de înfruntat în deplasare pe Victoria Brăneşti, formaţie care activează în Liga I. Băieţii lui Tase au intrat cu frică pe teren dar în partea a doua şi-au revenit, au jucat ceea ce ştiu şi au obţinut o victorie foarte importantă pentru moral.
„Partida a avut loc pe un teren foarte bun, care a fost curăţat de zăpadă de către organizatori. Un test util împotriva unui adversar foarte organizat şi cu o experienţă mai mare decât a noastră. Am început cu teamă, gazdele şi-au creat câteva ocazii dar l-am avut în poartă pe Măstăcan, care a avut două intervenţii excelente. În repriza a doua, băieţii au jucat cum le-am cerut, am reuşit să marcăm de două ori prin Pribac, odată din penalti şi odată din acţiune. Sunt mulţumit, dar mai sunt multe de pus la punct. Sper ca acest rezultat să ne dea încredere dar să nu ne ia minţile”, ne-a declarat antrenorul principal Viorel Tănase.
Rezultat final: Victoria Brăneşti - FCM Dunărea 0-2 (0-0). Formula folosită a fost: Măstăcan - Cristescu, Căldăraru, Florea, Cristea - V. Munteanu, Velescu, Eni, Pribac - Antohi, Chelaru. După pauză au mai evoluat: Bârlădeanu, Bostan, State, Bozean, Judeanu, Ghiocel, Cioinac, Popescu.
Miercuri, echipa gălăţeană ar fi trebuit să joace la Viitorul Constanţa dar partida a fost anulată din cauza numeroaselor accidentări din tabăra constănţeană. Conducerea caută un adversar de acelaşi calibru. Cu siguranţă, sâmbătă va avea loc amicalul FCM Dunărea - Callatis Mangalia.

Articole înrudite