19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeanca Rebeca Ciocan a obţinut două medalii la Naţionale
Gălăţeanca Rebeca Ciocan a obţinut două medalii la Naţionale

Pe Cluj Arena au debutat sâmbătă întrecerile atletice din cadrul celei de-a 97-a ediţii a Campionatului naţional Under. Vestea cea bună şi fierbinte ne-a fost transmisă de antrenorul Nicolae Ciocan. Rebeca Ciocan, care este legitimată la CSM Galaţi a reuşit să devină vicecampioană naţională la 400 m, probă pe care o aleargă în premieră din acest sezon, după o cursă fantastică, cu rezultatul 56,45 secunde, care reprezintă „personal best”. „M-am simţit extraordinar înaintea cursei, am simţit că pot face o cursă foarte bună. M-am luptat cu una dintre adversare până pe ultimul centimetru al cursei, am învins-o şi sunt foarte fericită”, ne-a declarat Rebeca după festivitatea de premiere şi înainte de recuperare.

Rebe s-a şi „bronzat” la Naţionale

Duminică, în cea de-a doua zi a Naţionalelor Under 20, gălăţeanca de la CSM, Rebeca Ciocan a confirmat toate aşteptările şi a urcat din nou pe podium, locul 3 la 200 de metri cu rezultatul 25, 07 secunde. „Dacă nu ar fi bătut vântul din faţă cu 1,9 m/s ar fi fost PB. N-a putut să accelereze pe prima parte, îi tremurau picioarele dimineata. N-am avut unde să o bag în gheaţă aseară şi nu am reuşit să scot acidul lactic din picioare”, ne-a declarat antrenorul Nicolae Ciocan.
Concluzia la finalul competiţiei a fost trasă de campioana noastră: „Au fost două zile de concurs foarte bune pentru mine. Sunt mulţumită de rezultatele pe care le-am obţinut şi sper că voi continua să le îmbunătăţesc la concursurile viitoare”. Atleta de la CSM Galaţi îşi continuă antrenamentele pe stadionul Dunărea, în condiţiile „specifice” arhicunoscute  pentru următoarea competiţie, Cupa României de seniori care este programată pe 23-24 iulie.


Articole înrudite