19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţenii Crina Stase şi Andrei Vicleanu s-au întors cu medalii de aur şi bronz din Ungaria
Gălăţenii Crina Stase şi Andrei Vicleanu s-au întors cu medalii de aur şi bronz din Ungaria

La Szolnok-Ungaria a avut loc weekendul trecut cea de-a 37-a ediţie a competiţiei europene, Cupa Szolnok, turneu dedicat memoriei celui care a fost Shihan Furko Kalman, cel care a pus bazele karate-ului Kyokushin în Ungaria.
La startul competiţiei s-au aliniat 400 de sportivi din 14 ţări: Germania, Grecia, Serbia, Ungaria, România, Turcia, Croaţia, Marea Britanie, Slovacia. Federaţia Română de Karate Kyokushin a făcut deplasarea cu un lot de 20 de sportivi care au reuşit să cucerească nu mai puţin de 23 de medalii: 10 medalii de aur, 7 de argint şi 6 de bronz. Printre tricolori s-au aflat şi doi gălăţeni de la ACS Triumf Dojo care au obţinut rezultatele: Crina Stase - locul I la kata şi locul I la kumite, la cadeţi -45 kg şi Andrei Vicleanu - locul III la kumite juniori -70 kg.
În perioada 8-9 octombrie, în Spania va avea loc Campionatul European de Karate Kyokushin unde Galaţiul va fi reprezentat de cinci sportivi de la ACS Triumf Dojo: Crina-Bianca Stase, Andrei-Sorin Vicleanu, Eduard-Ionuţ Mitrea, Anton Petrache şi Rafaela-Elena Petrache.


Articole înrudite