29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi vor să termine pe primul loc anul 2023
Handbalistele de la CSM Galaţi vor să termine pe primul loc anul 2023

Divizia A la handbal feminin programează duminică partidele celei de-a şasea etape, penultima din tur şi ultima din acest an. Cel mai aşteptat meci, CSM Galaţi - CSMS Iaşi 2020, derbiul seriei B, în care se vor afla faţă în faţă principalele contracandidate la promovarea în Liga Florilor se va disputa în sala Siderurgistul, de la ora 12.00. În mod normal, partida trebuia să aibă loc în sala Polivalentă, dar aşa cum v-am informat deja acolo se desfăşoară turneul de volei.
Chiar şi în aceste condiţii, suporterii handbalului sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare să susţină echipa gălăţeană care este hotărâtă să facă multă risipă de energie, să obţină victoria şi să termine pe primul loc anul 2023. „Ne aşteaptă un meci pe care ne dorim să îl tratăm foare serios şi să facem un joc foarte bun. Mizăm pe sprijinul suporterilor, să le susţină pe fete pe tot parcursul meciului şi sunt sigură că fetele vor da tot ce au mai bun pentru ca la final să ne bucurăm de un rezultat pozitiv”, ne-a declarat antrenoarea Daciana Balaban.
Cele două combatante sunt în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, 12, departajarea făcându-se momentan la golaveraj: ieşencele +76 respectiv gălăţencele +52. CSM Galaţi va mai avea de disputat un meci pe 21 decembrie în Cupa României în deplasare cu CSM Deva.


Articole înrudite