18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbaliştii de la CSU Galaţi rămân în obiectiv
Handbaliştii de la CSU Galaţi rămân în obiectiv

Primul turneu din returul Diviziei A la handbal masculin s-a încheiat duminică. CSU Galaţi a avut o evoluţie bună per ansamblu la Suceva unde a înregistrat rezultatele: 24-26 (11-10) cu CSU Piteşti şi 38-32 (18-14) cu CSM Ploieşti.
„Un turneu greu pentru noi, aşa cum am anticipat pentru că am întâlnit două contracandidate. În primul meci am ratat foarte mult, dar am condus la diferenţă minimă până în ultimele cinci minute după care totul s-a rupt. Cu Ploieştiul a fost ceva mai bine şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Am urcat pe locul 3 şi suntem în grafic pentru atingerea obiectivului, calificarea la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Zimbrilor“, a declarat Florin Andronic, antrenor CSU Galaţi.
CSU Galaţi a folosit lotul: Bogdan Fuică, Florin Dinu - Cristi Mârşiu, Ionuţ Gheorghe, Ionuţ Prună, Mihai Buţea, Nicu Lefter, Rareş Costea, Tudorel Bădărău, Silviu Frangulea, Ionuţ Andrei, Iulian Chiriac, Daniel Ionescu, Ştefan Ionel. CSU Galaţi a acumulat 15 puncte şi a revenit pe locul 3 în clasamentul seriei A. Următorul turneu se va disputa în perioada 18-21 martie.


Articole înrudite