03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mădălina Conache: „Mă bucur că am revenit la Galaţi, locul pe care îl numesc ACASĂ. Îmi doresc un parcurs cât mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele”
Mădălina Conache: „Mă bucur că am revenit la Galaţi, locul pe care îl numesc ACASĂ. Îmi doresc un parcurs cât mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele”

Campania de transferări continuă la echipa de handbal feminin CSM Galaţi. Echipa managerială a parafat marţi la prânz al doilea transfer. Este vorba de pivotul Mădălina Conache, 26 ani, 174 cm, care în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul lui Minaur Baia Mare, locul 3 în Liga Florilor, înscriind 10 goluri. Jucătoarea este o mai veche cunoştinţă a publicului din oraşul de la Dunăre, după ce a evoluat în perioada 2014-2019 pentru CSU Danubius şi CSM Galaţi. Conache a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu gruparea antrenată de Alexandrina Soare şi se aşteaptă o decizie a Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal ca ea să poată fi folosită la turneul de promovare în Liga Florilor.
„Mă bucur că am revenit la Galaţi locul pe care eu îl numesc «ACASĂ». Vin cu gânduri pozitive şi îmi doresc ca împreună cu colegele mele să facem o figură frumoasă în Liga Florilor. Pentru sezonul ce urmează îmi doresc un parcurs cât mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele. Aştept cu nerăbdare meciurile de acasă unde mereu publicul gălăţean ne susţine şi este alături de noi”, ne-a declarat Mădălina Conache.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite