25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nadya Petrovskaya: „Sunt mândră că reprezint Moldova şi fac parte din echipa naţională”
Nadya Petrovskaya: „Sunt mândră că reprezint Moldova şi fac parte din echipa naţională”

Fără îndoială, FC Universitatea Galaţi a devenit în scurt timp o echipă de top în România cu jucătoare care sunt apreciate şi foarte căutate. Chiar dacă prima parte a sezonului din Liga 1 s-a încheiat cel puţin pentru echipa noastră, care însă mai aşteaptă pe 10 decembrie deznodământul restanţei Fotbal Feminin Baia Mare - Carmen Bucureşti, pentru patru dintre pantere va fi o vacanţă activă.
Dacă Monica Benţoiu va reprezenta familia FCUG în premieră la Naţionala României, alte trei coechipiere: Iriska Topa, Nadya Petrovskaya şi Iuliana Colnic au fost convocate la Naţionala Moldovei, care va juca două partide în deplasare cu Spania, pe 27 noiembrie şi Cehia, pe 1 decembrie, în preliminariile Campionatului European de fotbal feminin.
„Sunt mândră că reprezint ţara noastră Moldova şi fac parte din echipa naţională. În faţa noastră sunt două călătorii în Spania şi Republica Cehă. Aceştia sunt adversari puternici, nu va fi uşor, dar suntem gata să ne pregătim la maxim, să facem toate eforturile pentru a arăta un joc bun”, ne-a declarat internaţionala Nadya Petrovskaya.


Articole înrudite