04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Chiar dacă pornea ca favorită, Oţelul a evoluat dezamăgitor în partida de marţi seară cu Concordia. În primele 45 de minute, angrenajul campioanei a scârţâit din toate rotiţele, oaspeţii s-au aglomerat foarte bine şi ne-au blocat orice tentativă de a ne apropia de poartă. Absenţele lui Giurgiu şi Antal s-au resimţit, jocul gălăţenilor suferind la mijloc unde nu s-au recuperat mai deloc baloane în prima repriză. Singura ocazie s-a consumat în min. 42 atunci când Frunză i-a pasat lui Filip, acesta a intrat în careu şi a centrat, dar Buş a fost blocat in extremis de un fundaş advers. De la vestiare, formaţia noastră a ieşit cu altă atitudine, a trecut la un presing avansat care le-a pus mari probleme oaspeţilor. Ultimul sfert de oră a reprezentat un asediu continuu în careul nou promovatei, cu ocaziile mari ale lui Râpă (min. 77), Iorga (min. 82), Ibeh (min. 84) sau Pena (min. 87). Din păcate pentru toţi cei prezenţi în tribune, a fost una dintre acele zile „negre”, când mingea refuză să intre în poartă. După două etape, Oţelul acumulează un punct şi se situează pe locul 12.
Declaraţii:
Laurenţiu Diniţă - antrenor Concordia Chiajna: „Am întâlnit campioana, a fost un meci extrem de greu pentru noi, veneam după o înfrângere şi trebuia să demonstrăm că alta e faţa echipei. Am pregătit foarte bine meciul, ştiam cum vom juca şi ţin să-mi felicit jucătorii pentru atitudine şi spiritul de sacrificiu. Să iei un punct pe terenul campioanei este foarte greu şi mă bucur că am reuşit acest lucru”.
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul Galaţi: „Nu sunt mulţumit de rezultat, ne-am propus trei puncte astăzi. A fost un joc în care ne-a lipsit inspiraţia în faza ofensivă, am avut câteva ocazii pe care nu le-am fructificat. Echipa a încercat, s-a dăruit dar nu este suficient ca să obţii victoria. Pot să spun că am început puţin ezitant acest campionat dar voi găsi soluţii să ieşim din criză. Mă aşteptam ca suporterii să ne încurajeze mai mult, poate au uitat că echipa are nevoie de suport. Sunt sigur că vom readuce pe stadion aceeaşi atmosferă ca acum ceva timp. Fotbalul are şi surprize, nu mă aşteptam să ni se întâmple asta, dar vom găsi soluţii să ieşim şi din situaţia asta. Nu sunt îngrijorat”.
FC Oţelul Galaţi - Concordia Chiajna 0-0
stadion Oţelul, spectatori: 7.000
Formaţii:
Oţelul Galaţi (antrenor Dorinel Munteanu): Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Neagu (min. 81 Ibeh), Filip - Buş, Viglianti, Frunză (min. 60 Iorga) - Paraschiv (min. 71 Pena).
Concordia Chiajna (antrenor Laurenţiu Diniţă): Niţă - Petre Marin (min. 60 Dima), Mamele, Bozga, Vitinha - Popa, Silviu Pană, Muzac (min. 80 Stere), Sorin Pană, Iordache - Bălţoi (min. 85 Salem)
cartonaşe galbene: Perendija (min. 84), respectiv Silviu Pană (min. 37), Muzac (min. 44), Niţă (min. 66), Iordache (min. 84)
Arbitru: Alexandru Deaconu (Bucureşti)
Asistenţi: Eduard Ungureanu (Bucureşti) şi Marius Nicoară (Băile Herculane)


Articole înrudite