27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Începutul slab de retur al campionilor de la Oţelul Galaţi pune în pericol prezenţa în sezonul viitor al cupelor europene a formaţiei de pe malul Dunării şi alimentează speculaţiile celor care se află în lupta pentru titlu. Antrenorul formaţiei gălăţene, Dorinel Munteanu, dezminte acuzaţiile aduse la adresa clubului de către Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui. „Nu mă interesează asemenea declaraţii. Sunt aberaţii şi speculaţii ale celor care îşi fac calcule care nu se împlinesc. Vasluiul este cea mai plângăcioasă, şi nu mă refer la echipă, ci la ştiţi voi cine”, a declarat Munteanu.
Jocul slab al gălăţenilor din ultima deplasare s-a datorat în primul rând schimbărilor forţate pe care a trebuit să le facă antrenorul campionilor. „Am fost nevoit să fac două schimbări care au dat peste cap sistemul gândit. Bineînţeles, nu este o scuză, dar contează când eşti nevoit să faci asemenea modificări”, a explicat „Neamţul”. În privinţa şanselor de a mai prinde trenul pentru Europa League, antrenorul oţelarilor încă mai speră la o minune. „Mai sunt 11 etape până la finele campionatului şi vom încerca să câştigăm cât mai multe puncte. Trebuie să credem în şansa noastră”, a conchis Dorinel. În opinia fostului internaţional, lupta pentru titlu rămâne deschisă, chiar dacă cei de la CFR Cluj s-au distanţat la cinci puncte în urma victoriei de luni seara. „Până la sfârşitul campionatului se vor pierde foarte multe puncte de către echipele din frunte. Nu putem să afirmăm de pe acuma că cei de la Cluj sunt campioni. Campionatul se va juca până în ultima etapă”, a spus cel care a adus primul titlu la Galaţi.
Oţelul joacă de Paşte cu Steaua
Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal au anunţat programul difuzărilor pentru etapele 25, 26 şi 27. Astfel, Oţelul Galaţi va întâlni pe 9 aprilie CS Mioveni, meci transmis de Digi TV, meci contând pentru etapa cu numărul 25. De Paşte, campionii vor juca chiar în seara de Înviere în faţa celor de la Steaua Bucureşti, meci ce va începe de la ora 20.00 şi va fi transmis tot de Digi TV. Meciul din etapa 27, care se va juca pe terenul celor de la Astra Ploieşti va fi luni, 23 aprilie, şi va putea fi vizionat pe acelaşi post.


Articole înrudite