29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Roş-alb-albaştrii au un examen dificil în această seară, în compania liderului Ligii I. CFR-iştii vin după semieşec neaşteptat în Regie şi vor încerca să nu-şi supere şi mai mult conducătorii şi suporterii. De partea cealaltă, Oţelul nu a reuşit să învingă pe teren propriu pe Dinamo, deşi a jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică, şi vrea să recupereze terenul pierdut.
„La Cluj vom avea un meci extrem de greu, dar o să ne jucăm şansa. CFR porneşte ca favorită, dar sper ca băieţii mei să demonstreze pe teren că nu este aşa. În tur am pierdut cu 0-4, dar eu nu ţin cont de statistică, fiecare joc oferă echipei ocazia să facă lucruri bune şi să corijeze erorile din trecut. Nu mergem în excursie la Cluj, avem mare nevoie de puncte, va fi un meci care pe care. Nu cred că sunt mai puternici decât anul trecut, din punct de vedere al jocului, dar să nu uităm că au jucători buni, de viteză, de creaţie. Vor conta însă atitudinea şi dorinţa noastră de a obţine un rezultat cât mai bun. Nu mă tem de arbitraj, nu cred că jocurile se fac pentru CFR, aşa cum spun unii”, a declarat antrenorul principal al Oţelului. Singura absenţă din tabăra campioanei va fi Cornel Râpă, suspendat, acesta urmând să fie înlocuit în formula de start de Ljubinkovic sau Cojoc.

Arbitrii, în prim plan

Fotbalul românesc stă pe un butoi de pulbere. După rezultate neaşteptate din ultima etapă, scandalul a izbucnit din nou iar cei care au pierdut - Dinamo, Steaua, FC Vaslui - aruncă pisica în curtea altora. Dorinel Munteanu a comentat şi atacurile unor patroni la adresa arbitrilor. „Este ruşinos ceea ce se întâmplă, s-a depăşit orice limită. Nu mai există bun simţ şi respect. Crăciunescu a spus bine că oamenii cu bani îşi permit să facă orice. Păcat că s-a ajuns la lucrurile acestea. Ei nu ştiu să piardă, vor să câştige fiecare meci, dar pentru asta trebuie să fii pregătit. Presiunea pusă pe arbitri este foarte mare, ce se întâmplă în jurul lor este un lucru de neînchipuit şi din această cauză cred că se fac atât de multe greşeli. Mă mir cum de mai rezistă în condiţiile acestea”, a spus „Munti”.


Articole înrudite