17 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a debutat cu dreptul dar...
Oţelul a debutat cu dreptul dar...
Tradiţia a fost respectată şi roş-alb-albaştrii au câştigat jocul de debut pe terenul unei nou promovate. Primele trei puncte sunt foarte importante pentru moralul jucătorilor şi suporterilor, care au suferit foarte mult în această vară. Chiar dacă nu au strălucit la Braşov în faţa Coronei, roş-alb-albaştrii au jucat pragmatic, au tăiat mai întâi elanul gazdelor iar apoi au dat lovitura după penaltiul obţinut de Sîrghi şi transformat de brazilianul Marquinhos. „Suntem singurii care au marcat şi câştigat împotriva unei nou promovate, aşa că suntem o mică performeră. Sunt extrem de fericit pentru că nu a fost o pauză competiţională liniştită şi mă bucur că băieţii s-au gândit numai la fotbal, au practicat un joc bun şi au depăşit entuziasmul gazdelor. Cred că am câştigat fără drept de apel. Eu cred că arbitrajul a fost bun. Arbitrul a lăsat jocul liber şi cred că a fost penalty la faza respectivă. Trebuie felicitat Marquinhos, confirmă perioada bună din pregătiri. De obicei executa Iorga, dar Marquinhos confirmă perioada bună din pregătiri când a marcat trei goluri într-un meci. Sper să fie un început pentru el şi pentru echipa noastră. O victorie era ceea ce avea nevoie antrenorul nostru şi stafful tehnic. Mulţumim suporterilor care au venit de la Galaţi să ne susţină şi sperăm să câştigăm şi meciul de etapa viitoare cu U Cluj, care se anunţă unul la fel de interesant.”, a concluzionat directorul general Narcis Răducan, la finalul partidei de la Braşov.
Unde sunt abonamentele?
Pe site-ul oficial s-a anunţat luni seara că vor fi puse în sfârşit în vânzare abonamentele pentru turul sezonului 2013 -2014, în perioada 23-27 iulie. Cei mai fideli suporteri s-au prezentat de dimineaţă în locaţiile afişate, dar au avut parte de încă o surpriză neplăcută. Funcţionarii prezenţi la casele de bilete au ridicat din umeri şi au zis că aşteaptă să primească abonamentele. Acestea vor avea următoarele preţuri: Tribuna OFICIALÃ (fotolii) - 400 lei; Tribuna 0 - 300 lei (250 cu reducere); Tribuna 1, sectorul A şi C - 90 lei (70 cu reducere); Tribuna 1, sectorul B - 150 lei (100 cu reducere); Tribuna 1, sectorul D - 60 lei (30 cu reducere); Tribuna 2 - sectorul A şi E 60 lei (30 cu reducere); Tribuna 2 - sectorul B şi D 80 lei (50 cu reducere); Tribuna 2  - sectorul C 100 lei (80 cu reducere); Peluza 1 - sectorul A şi C 40 lei (25 cu reducere); Peluza 1, sectorul B - 50 lei (35 cu reducere); Peluza 2, sectorul A - 40 lei (25 cu reducere)
Peluza 2 - sectorul B - 50 lei (35 cu reducere). Suporterii fideli care au avut abonamente în sezonul trecut sunt cei care vor beneficia de reduceri. Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi, sperăm că lucrurile se vor remedia şi oamenii nu vor mai puşi pe drum aiurea, la casele de bilete şi la sediul clubului sau le pot comanda on-line de pe noul site fotbalclubotelul.ro (termen de livrare: 72 ore).


Articole înrudite