19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a reluat antrenamentele cu trei noutăţi
Oţelul a reluat antrenamentele cu trei noutăţi

23 de jucători au participat luni după-amiază la primul antrenament al Oţelului în noul an. Printre aceştia, şi doi fotbalişti transferaţi în această iarnă. Este vorba despre Robert Ţicămucă, un junior care vine de la Sporting Lieşti, şi despre mijlocaşul ofensiv Cosmin Neagu, transferat din Liga a 2-a, de la Energeticianul. De asemenea, alţi doi juniori se află în probe la echipa gălăţeană: Rareş Oană şi Eduard Drăgan. La Oţelul este aşteptat şi un alt jucător exeprimentat, Călin Cristea, care vine tot din Liga a 2-a, de la Energeticianul. Alţi jucători vor mai veni doar în situaţii excepţionale.
Declaraţii:
Alin Pînzaru - antrenor Oţelul Galaţi: „În situaţia în care vor mai fi pe piaţă, pentru că e o perioadă destul de grea - în iarnă jucători de valoare sunt destul de greu de găsit - şi vom avea oportunitatea de a aduce un jucător, doi peste nivelul lotului, o vom face. Dacă nu, din punctul meu de vedere consider că acele găuri... acei jucători cu un plus de valoare şi experienţă pe care i-am adus sunt suficienţi”.
Adrian Sălăgeanu - jucător Oţelul Galaţi: „Bineînţeles, tot timpul este loc şi de mai bine. Sperăm ca toate achiziţiile care s-au făcut şi se vor mai face, dacă se vor mai face, să fie un plus pentru noi şi să ne ajute în realizarea obiectivului”.
Vali Ştefan - manager general Oţelul Galaţi: „Suntem în continuare în nişte discuţii, aşteptăm răspunsuri. Exact cum a zis şi Alin: ce va aduce un plus valoare echipei va fi binevenit. Eu cred şi sper să vom mai putea îmbunătăţi lotul cu unul, doi jucători”.
Lotul roş-alb-albaştrilor prezent la reunire: Manău, Al. Moglan, David, Ghiocel, Al. Vasile, Sălăgeanu, Gîţă, Vlad Moglan - fundaşi; Crihană, Al. Stan, Bordieanu, Andrei Munteanu, I. Codreanu, Zaharia, Stoian, Chiriac, Iorga, Oană, Drăgan, Ţicămucă - mijlocaşi; Cîrjan, Antohi, Neagu. Au absentat: Ursu (răcit), Iliescu (învoit), Puţanu (accidentat). Nu mai fac parte din lot: Matei şi Udeanu. Oţelul va face pregătirea fizică la Galaţi, la baza proprie, iar pe 4 februarie va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Spania, la Almeria. În cantonament, Oţelul va juca cel cinci meciuri amicale, iar la întoarcerea în ţară va mai disputa cel puţin două partide de pregătire. Startul sezonului este programat pe 2 martie.


Articole înrudite