02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Program încărcat în cea de-a doua zi a cantonamentului din Olanda. Roş-alb-albaştrii au efectuat vineri dimineaţă un antrenament, iar seara au susţinut un prim amical în  compania celor de la Litex Lovech. Partida celor două campioane din ţări vecine a avut un ritm bun, deşi fazele de poartă nu au fost numeroase. Cele mai mari de ocazii le-am consemnat în ultimele 10 minute, câte una de fiecare parte: Pena, singur cu portarul adversar, şi ocazia bulgarilor la care Perendija a respins de pe linia porţii. „Munti” a trimis pe teren formula: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, S. Ilie - Neagu (min. 62 Viglianti), Giurgiu (min.75 Progni) - Iorga (min.65 Antal), Ibeh (min. 56 Chavez), L. Buş (min. 56 Frunză) - Paraschiv (min. 65 Pena). Aseară, după închiderea ediţiei campioana României a întâlnit pe Maccabi Tel Aviv, locul III în Israel. La acest joc va fi testat şi ultimul sosit în tabăra gălăţeană, slovenul Skubici, un internaţional de tineret ce evoluează ca fundaş dreapta.
Declaraţii:
Marius Stan - director general Oţelul: „A fost un meci bun făcut de ambele echipe, dar stadiul de pregătire este diferit. Din ce am înţeles, ei au susţinut astfel ultimul joc de pregătire, pentru că vor intra în preliminariile Champions League, în vreme ce la noi a fost abia primul. N-au fost ocazii foarte multe de poartă, dar am sesizat un ritm bun şi un angajament total de ambele părţi. La capitolul atitudine, ambele echipe au trecut examenul”.
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Despre valoarea noilor achiziţii voi putea vorbi abia la finalul stagiului. Meciul cu Litex mi-a arătat şi lucruri bune, dar şi lucruri mai puţin bune. E doar primul meci, dar chiar şi aşa îmi doream foarte mult să câştigăm. Aştept ca echipa să crească în joc şi să ajungem la forma pe care o aveam atunci când am terminat campionatul”.


Articole înrudite