29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aşa cum se anticipa, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis luni la prânz ca partidele celei de-a 19-a etape a Ligii I să se dispute în 2011. Iniţial, Oţelul ar fi trebuit să joace în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, pe 13 decembrie, de la ora 13.00. Trupa lui Dorinel Munteanu a beneficiat de şansă şi a învins la limită pe Sportul Studenţesc. Oaspeţii au ratat patru ocazii mari cât roata carului, dar gălăţenii s-au dovedit mai pragmatici şi au marcat unicul gol al partidei, printr-o execuţie de mare fineţe a lui Pena.

Declaraţii:

Marius Stan - director general FC Oţelul: „Am anticipat că va fi un meci greu de câştigat. S-a văzut şi în celelalte meciuri ale etapei că este foarte greu acum să câştigi, iar pentru noi satisfacţia este cu atât mai mare. E bine că Sportul a ratat acele ocazii pe care le-a avut, se putea întâmpla o istorie de care nu aveam nevoie. În proporţie de 90 la sută nu cred că se va mai juca încă o etapă anul acesta, de aceea pot spune că am încheiat un an formidabil pentru noi. Jucătorii merită felicitaţi de toată lumea".
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Sunt bucuros că am terminat acest an în faţa propriilor suporteri cu o victorie. Am avut şi şansă. Nu-mi dau seama cum de Sportul este pe ultimul loc, a jucat foarte bine astăzi, dar consider că victoria noastră este meritată. Îmi felicit băieţii pentru acest tur şi pentru prima etapă din retur! Mi-e indiferent dacă se mai joacă o etapă anul acesta, noi suntem pregătiţi să obţinem cât mai mult şi din acel joc, care ar fi cu Pandurii în deplasare. Fără să fiu arogant, cu siguranţă vom fi mai puternici după perioada de pregătire".
Marius Pena - jucător: „Este foarte frumos când câştigi şi ne bucurăm că ne-am făcut din nou suporterii fericiţi. Sper ca în sezonul viitor să facem la fel, mai ales la meciurile de acasă. Nu contează cine e decisiv în faţa porţii, cele trei puncte sunt importante mai ales că lupta acolo, sus, este foarte strânsă. Fiecare echipă care vine la Galaţi îşi dă viaţa pe teren, aşa a făcut şi Sportul Studenţesc. Golul? Mi-a venit mingea de la Paraschiv şi am încercat o execuţie. Cred că nu puteam să fac altceva, de vreme ce eram cu spatele la poartă. Nu ţin neapărat să marchez golazo-uri, să dau cât mai multe de pe linia porţii şi m-aş bucura enorm".
Florin Tene - antrenor Sportul Studenţesc: „Asta e viaţa. Fotbalul este nedrept câteodată, am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre contra unei echipe foarte bune, poate cea mai bună la ora actuală din campionatul românesc. Am avut patru ocazii clare, n-am reuşit să dăm gol, fotbalul ne-a judecat, am luat gol şi am pierdut. Sportul are jucători foarte valoroşi, păcat că n-am reuşit să fim un grup, aici s-a făcut diferenţa şi Oţelul a câştigat”.


Articole înrudite