29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul nu se dezminte şi bifează încă o victorie înainte de barajul de promovare, Sporting îşi păstrează invincibilitatea din play-out
Oţelul nu se dezminte şi bifează încă o victorie înainte de barajul de promovare, Sporting îşi păstrează invincibilitatea din play-out

Liga a 3-a la fotbal a programat sâmbătă partidele celei de-a 7-a etape din play-off-ul 1-4. SC Oţelul a primit vizita celor de la Aerostar Bacău. Primele 45 de minute au fost ceva mai echilibrat, oţelarii au deschis scorul repede prin Cisotti, băcăuanii au restabilit egalitatea din penalti, dar Adăscăliţei a stabilit scorul primei reprize. În partea a doua, roş-alb-albaştrii au dominat clar, Cisotti a reuşit dubla, iar Cîrjan şi-a făcut datoria şi a închis tabela.
„Cred că echipa a făcut o partidă foarte bună. Ne-am creat foarte multe ocazii, n-am marcat după câte ocazii am avut. A fost o săptămână extrem de încărcată cu trei jocuri, iar băieţii au reacţionat fantastic. Îi felicit, de acum ne pregătim pentru meciul cu Focşaniul. M-a surprins reacţia publicului pentru că nu a «gustat» fotbalul creat de noi. Îmi doresc ca spectatorii să anime echipa, să trăiască spectacolul. Sâmbătă chiar a fost un spectacol. Poate trăiesc din vremurile mele din primul mandat, în care din primul până în ultimul minut ne încurajau. Am avut, într-adevăr în prima repriză câteva momente mai dificile după ce am luat golul, trebuia mai mult, aşa sunt aşteptările mele. Sigur, toţi aşteaptă promovarea, dar o vom obţine”, a declarat la final Dorinel Munteanu.
Rezultat final: Oţelul - Aerostar 4-1 (2-1). Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început meciul cu 11-le: Ursu - Rus, Adăscăliţei, Yabre, Nedelea - Neagu, D.Cireş, Cisotti - Savu, Green, Nica. Au mai intrat: Farcaş, Nistor, Ţica, Cîrjan şi Cricimar. Situaţia din clasament se prezintă astfel: 1. SC OŢELUL GALAŢI 64 puncte, 2. CSM Focşani 58 p, 3. Aerostar Bacău 36 p, 4. Metalul Buzău 36 p. Etapa viitoare, pe 14 mai, de la ora 18.00, echipa gălăţeană va juca pe Oţelul cu CSM Focşani.

Lieştenii, remiză la Ianca

Sporting Lieşti a jucat sâmbătă în deplasare cu Viitorul Ianca, într-o partidă din cea de-a 7-a etapă a play-out-ului Ligii a 3-a, seria a 2-a. Chiar dacă au avut parte de un arbitraj foarte slab, ambele goluri ale gazdelor au venit după greşeli grave ale fluieraşilor, lieştenii au reuşit o remiză preţioasă. Rezultat final: Viitorul Ianca - Sporting Lieşti 2-2 (1-0). Au marcat pentru Sporting: Mihu din 11 metri şi Voicu, cu un eurogol de la 25 de meri.
Antrenorul Cristian Brăneţ a folosit formula: A.Brăneţ - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Chiriac, Stan, Sevastian - Mihu, Călin. Au mai fost folosiţi: Cucu, Iftimie, Grigoraş. După şapte etape, clasamentul din play-out 5-10 este următorul: 5. SPORTING LIEŞTI 45 puncte, 6. Viitorul Ianca 38 p, 7. Dinamo Bacău 32 p, 8. CSM Rm.Sărat 31 p, 9. CS Făurei 11 p, 10. Sportul Chiscani 9 p. Etapa viitoare, pe 14 mai, de la ora 18.00, Sporting va juca pe Lieşti Arena cu CSM Rm.Sărat.


Articole înrudite