25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oțelul s-a calificat în play-off și continuă cursa pentru promovarea în Liga 1
Oțelul s-a calificat în play-off și continuă cursa pentru promovarea în Liga 1

Atmosferă de sărbătoare, vineri seara, la stadionul Oțelul.

Suporterii și jucătorii au sărbătorit împreună calificarea în play-off, cu o etapă înainte de terminarea sezonului regulat.

Lovitura de start a fost dată de Laurențiu Buș, campion cu Oțelul în 2011.

Roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au pregătit foarte bine meciul cu FK Miercurea Ciuc, pe care l-au dominat și au reușit o victorie la limită, dar absolut meritată.

Golul de trei puncte a fost reușit în fatidicul min.13 de Fatai, aflat abia la al doilea joc în tricoul Oțelului, cu capul la centrarea lui Cisotti.

Oțelarii au avut inițiativa, au irosit și alte ocazii prin Fatai și Mitoi, dar au și tremurat serios în min.90, când ciucanii au fost foarte aproape de egalare prin Kruzikas, la singura acțiune periculoasă la poarta lui Pop.

„Vreau să îmi felicit echipa pentru cum a abordat jocul. Lupta este strânsă. Înaintea acestui joc, nu am fost calificați sută la sută. Am avut un adversar puternic, dar băieții s-au descurcat extraordinar. Am obținut ce ne-am propus în vară, să accedem în play-off. Mai avem un meci la Timișoara foarte greu. Sper să acumulăm cât mai multe puncte. Din mers, ne schimbăm obiectivul. Fiind în play-off, nu vom face figurație, ne vom bate până în ultima etapă să obținem promovarea. Pretențiile sunt mari, știu acest lucru, dar publicul trebuie să înțeleagă că echipa trebuie plătită. Aștept ca oamenii să fie lângă noi. Sprijinul cel mai mare e Primăria Galați. La început, nimeni nu ne-a dat vreo șansă, dar, cu multă disciplină, am ajuns în această fază a competiției. Totul se datorează celor care sunt în jurul echipei și, în primul rând, jucătorilor. Nu este un semnal de alarmă. Așteptăm banii bugetari. Băieții înțeleg. Facem tot posibilul să aducem cât mai multă lume pe stadion, dar și noi trebuie să fim susținuți”, a declarat, la finalul meciului, Dorinel Munteanu.

Rezultat final: SC Oțelul Galați - FK Miercurea Ciuc 1-0 (1-0).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis pe teren formula: R.Pop - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Cisotti, Neagu (min.84 Adăscăliței), Jardan (min.69 Zivulic) - Gorovei, Fatai (min.68 Cîrjan), Maxim (min.46 Mitoi).


Articole înrudite