05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Pentru ce să dau un milion pe criza asta?
„Pentru ce să dau un milion pe criza asta?
Prezent la meciul jucat de satelitul Stelei, în etapa a II-a din Liga a II-a de fotbal din România, finanţatorul Stelei a anunţat că plănuieşte să renunţe la cea de-a doua echipă a grupării "roş-albastre".
Steaua II a învins, pe teren propriu pe Juventus Bucureşti, 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Ricardo Gomez (minutul 47). Printre titulari s-a numărat şi Iulian Apostol, care l-a impresionat pe patron.
Gigi Becali a urmărit doar primele 30 de minute de joc şi s-a arătat încântat de prestaţia celor doi jucători aduşi de la Unirea Urziceni: "Se vede clasa lui Apostol. Ricardo mai trebuie să slăbească vreo două kilograme". De asemenea, finanţatorul stelist a ţinut să precizeze încă o dată că nu se pune problema unui meci aranjat între Steaua şi Unirea Urziceni, deşi mai mulţi jucători de la Steaua II urmează să evolueze pentru gruparea ialomiţeană.
În final, Gigi Becali a anunţat şi desfiinţarea grupării Steaua II: "Nu voi păstra nici echipa în liga II. Pentru ce să dau un milion pe criza asta? Jucătorii ăştia pot să joace şi la Unirea, acolo îi verific mai bine".


Articole înrudite