05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Rapid se poate bate la titlu în acest an”
„Rapid se poate bate la titlu în acest an”
Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, sâmbătă, că Rapidul, pe care echipa sa a învins-o într-un meci amical, scor 2-1, se poate bate pentru titlul în Liga I, în acest sezon, indiferent de cât de tare s-au întărit celelalte grupări.
"A fost un meci de pregătire, eu am preferat să fac acest meci pentru că este o altă motivaţie dacă joci un meci internaţional. Am ales Rapidul pentru atmosferă şi pentru conducătorii de aici. Sunt mulţumit de joc, am dat posibilitatea celor care au evoluat mai puţin să evolueze şi am folosit şi jucători de 16-17 ani. Cred că a fost un meci destul de plăcut şi nu am niciun motiv să nu fiu mulţumit. În continuare Rapid este o echipă bună şi nu văd de ce nu s-ar bate la titlu, indiferent de cât de tare s-au întărit celelalte echipe", a declarat Lucescu.
Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat cu scorul de 2-1 (0-1), meciul amical cu Rapid, susţinut, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.


Articole înrudite