06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pragmatismul Oţelului continuă să dea roade
Pragmatismul Oţelului continuă să dea roade
Campioana României a continuat seria rezultatelor pozitive din ultima vreme. Odată cu intrarea banilor binemeritaţi în conturi s-a produs  şi declickul, roş-alb-albaştrii şi-au amintit de gustul victoriei şi zestrea de puncte a început să crească. Gălăţenii au avut ceva probleme cu Sportul, o echipă imprevizibilă care joacă deschis dar au reuşit să se impună meritat. Unicul gol al partidei a fost marcat de Iorga, la patru minute de la reluare, care a urmărit mingea venită din bară după lovitura liberă executată de Viglianti. Oţelarii puteau să ne scape de emoţii din prima repriză când au irosit câteva ocazii importante prin: Antal, Costin, Iorga sau Viglianti. Campionul ratărilor a fost  „indezirabilul” Antal care s-a cam jucat cu nervii spectatorilor dar care a promis că se va revanşa marţi cu FC Basel. La rândul lor, oaspeţii au trecut odată pe lângă egalare la lovitura de cap a lui Curelea, respinsă de Grahovac. Oţelul a obţinut cinci victorii în ultimele partide pe care le-a disputat iar mâine va juca ultimul meci de pe teren propriu din Champions League şi să sperăm că seria invincibilităţii va continua.

Declaraţii:
Dorinel Munteanu -antrenor FC Oţelul: „Nu pot să fiu decât bucuros pentru cele trei puncte. A fost un meci greu, dar cred că diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Þin să-i felicit pe jucători pentru că la un asemenea joc s-au concentrat 100%. Nu mă interesează protestele fanilor, să nu mai vină la stadion dacă nu le place cum jucăm! M-am săturat să aud cum sunt înjuraţi jucătorii. Dar asta e viaţa la Galaţi! Nu putem să câştigăm numai cu 4-0, echipa e pragmatică şi nu putem mai mult. Cu Basel mă interesează o victorie, nu cum vom juca. Să jucăm noi cum am făcut-o în seara asta şi să câştigăm cu 1-0 e tot ce îmi doresc. E esenţial acest meci, trebuie să câştigăm."
Daniel Isăilă  -antrenor Sportul): „Au meritat pe deplin victoria, şi-au creat multe situaţii de a marca. Noi am fost timoraţi şi nu am avut curaj decât pe final. Am făcut şi multe greşeli copilăreşti, din păcate nu reuşim să eliminăm aceste greşeli. Trebuie să ne revenim şi să învăţăm odată pentru totdeauna din aceste greşeli şi trebuie să scoatem maximul posibil din meciurile care ne-au mai rămas".
Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1-0 (0-0)
Stadionul „Oţelul”, spectatori: 4.000
A marcat: Iorga (min. 49)
Formaţii:
FC Oţelul (antrenor Dorinel Munteanu): Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Viglianti, Filip (min. 69 Paraschiv), Giurgiu - Antal (min. 88 Frunză), Pena, Iorga (min. 80 Ilie).
Sportul Studenţesc (antrenor Daniel Isăilă): Popescu – Beţa, Patriche, Lung, Maxim – Farmache, Lungu (min. 75 Nistor) - Lazăr, Ferfelea, Târnăcop (min. 63 Nicola) - Curelea.
Cartonaşe galbene: Paraschiv (min. 90+2) respectiv Lungu (min. 73), Ferfelea (min. 82)
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti)
Asistenţi: Nicolae Megheşan (Târnăveni), Gabriel Stroe (Piteşti)


Articole înrudite