02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Salbă de medalii la Naţionalele Under 9 şi Under 17, CSU Galaţi organizează în premieră competiţia Elite pentru seniori
Salbă de medalii la Naţionalele Under 9 şi Under 17, CSU Galaţi organizează în premieră competiţia Elite pentru seniori

În perioada 3-5 noiembrie, la Braşov, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de badminton la categoriile Under 9 şi Under 17. Galaţiul a aruncat în lupta pentru medalii sportivii de la Siderurgistul şi CSU iar rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. Cei mai mici „siderurgişti” au dominat la Under 9 unde podiumul la proba de simplu fete a fost 100% gălăţean: Irina Gherasim - locul 1, Mădălina Panaite - locul 2, Amira Necula - locul 3. De asemenea, din reprezentativa CS Siderurgistul Galaţi au mai făcut parte Maria Axinte şi Sofia Mocanu, ambele dând dovadă de dăruire şi sportivitate, alături de colegele lor. „Felicitări, fetelor, atât pentru rezultate, cât şi pentru atitudine! Mulţumim şi părinţilor pentru că menţin viu badmintonul gălăţean prin implicare şi ajutor”, ne-a declarat antrenorul Iulian Călin.
Nici colegii mai mari de la Under 17, legitimaţi la CSU Galaţi şi Siderurgistul nu s-au lăsat mai prejos şi s-au întors acasă cu medalii. Rezultate foarte bune au obţinut Ariana Alexa ( C S Universitatea Galaţi) şi Dragos Octavian Gherasim (Siderurgistul Galaţi). Ariana a cucerit două medalii de bronz, la dublu feminin şi dublu mixt, iar Dragoş a urcat de-asemenea de două ori pe treapta a treia a podiumului de premiere, la dublu masculin respectiv dublu mixt (împreună cu Ariana). „Felicitări copii! Şcoala gălăţeană de badminton produce în continuare! C'mon! Mulţumim Iulian Călin pentru că ai fost acolo, lângă sportivi şi i-ai consiliat!”, a concluzionat antrenorul coordonator Dorel Badiu.
Un eveniment major va fi organizat de CSU Galaţi, în premieră, în perioada 10-12 noiembrie, la sala Siderurgistul, este vorba de Campionatul Naţional pentru Seniori Elite unde gălăţenii au şanse importante la medalii.


Articole înrudite