26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul a reluat antrenamentele
SC Oţelul a reluat antrenamentele

25 de jucători au participat la primul antrenament al Oţelului pentru noul sezon. Au venit sub comanda antrenorului Alexandru Ciobanu în mare parte aceiaşi jucători care au jucat şi în returul campionatului trecut. Patru fotbalişti au lipsit motivat, şi numai doi jucători noi s-au alătura Oţelului încă de la primul antrenament. Unul dintre ei este Ionuţ Puţanu, jucător crescut la Oţelul, care a mai jucat şi la Viitorul Constanţa. „Numai cu gânduri pozitive am venit aici la echipă şi e o plăcere pentru mine că am revenit după atâţia ani acasă şi am venit să pun umărul la promovare, zic eu”, a declarat Puţanu.
Fotbaliştii care au jucat şi până acum la Oţelul erau optimişti înainte de startul pregătirilor.

Declaraţii:

Andrei Udeanu - jucător SC Oţelul Galaţi: „Mă bucur în primul rând că am semnat prelungirea contractului cu această echipă, sperăm să fie o perioadă foarte bună de pregătire, astfel încât să începem sută la sută campionatul”.
Adrian Sălăgeanu - jucător Oţelul Galaţi: „Urmează o perioadă grea, pregătire, vedem cum se rezolvă şi celelalte probleme, care nu ţin strict de noi, jucătorii şi sperăm că pe viitor vom putea să zâmbim mai mult”.
Alexandru Ciobanu - antrenor Oţelul Galaţi: „Ne dorim să facem un nou sezon mai bun ca cel precedent, cu siguranţă, şi pentru asta de astăzi reîncepem pregătirea privind perspectiva noului sezon.
Cea mai mare problemă a clubului în acest moment este bugetul. Consiliul Local Galaţi încă nu a venit cu bani la echipă, dar preşedintele clubului este optimist. „Avem promisiuni ferme din partea Consiliului Local şi a celor care administrează oraşul astăzi că vom continua şi vor continua finanţarea, ceea ce pe mine mă bucură. Oamenii care mi-au spus acest lucru am mare încredere în ei”, a declarat preşedintele Cornel Moisescu. SC Oţelul Galaţi este la al doilea sezon în Liga a treia, după ce la prima participare de la reînfiinţare a pierdut promovarea în faţa celor de la Aerostar Bacău. Primul joc oficial va fi pe 15 august, în faza a doua a Cupei României, debutul în campionat fiind programat pe 25 august.

Sursa foto: Facebook - SC Oţelul Galaţi


Articole înrudite