25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul Galaţi îşi dă examenul de maturitate cu buzoienii în nocturnă
SC Oţelul Galaţi îşi dă examenul de maturitate cu buzoienii în nocturnă

Oţelul Galaţi joacă sâmbătă cel mai important meci din această toamnă. Roş-alb-albaştrii întâlesc, pe propria arenă, cealaltă formaţie neînvinsă din seria 1 a ligii a 3 la fotbal, SCM Gloria Buzău. Cele două adversare au câştigat tot în primele trei etape, iar Oţelul este lider datorită golaverajului superior, 9 goluri marcate şi niciunul primit. De altfel, echipa gălăţeană şi Gloria sunt echipele care au anunţat încă de la startul sezonului că se luptă pentru promovare. Gălăţenii sunt pregătiţi de confruntarea de sâmbătă, în care mizează pe sprijinul fanilor. Antrenorul principal Stelian Bordieanu a declarat în cadrul conferinţei de presă organizate joi la prânz: „Jucătorii s-au antrenat foarte bine, sunt concentraţi, sunt motivaţi. Ştim ce avem de făcut, sperăm să obţinem cele trei puncte”. La rândul său, atacantul Oţelului, Marius Matei a precizat: „Va fi un meci destul de greu prin prisma obiectivelor celor două echipe. Dar noi suntem încrezători, suntem ferm convinşi că dacă reuşim să ne facem jocul nostru vom câştiga sută la sută şi va fi aşa un pas înainte faţă de celelalte contracandidate, să zic”.
Meciul cu echipa buzoiană a fost programat la ora 19.00, în nocturnă tocmai pentru ca spectatorii gălăţeni să vină în număr foarte mare la stadion. „Ne dorim foarte mult ca suporterii să fie alături de noi şi eu sunt ferm convins că se va întâmpla acest lucru. Să fie o atmosferă frumoasă, jucăm în nocturnă, eu cred că sunt toate ingredientele de a fi un spectacol agreabil. Managerul general al SC Oţelul, Valentin Ştefan, una din cele 50 de legende oţelare a adăugat: „Îi aştept în număr cât mai mare, avem nevoie de suporteri pentru că fotbal fără suporteri nu există. Jucătorii toţi, clubul lucrăm şi facem tot ce putem pentru a mulţumi aceşti suporteri. Noi vom încerca să-i satisfacem şi numai prin rezultate cred eu că îi vom aduce în număr mare spre noi”.
Partida dintre SC Oţelul şi SCM Gloria se joacă în etapa a patra, iar cine învinge sâmbătă devine liderul clasamentului seriei întâi şi va lua o opţiune importantă la promovarea în Liga a 2-a.


Articole înrudite