02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sergiu Stancu, antrenor CSM Arcada: „Trebuie să fim conştienţi că întâlnim o super-echipă. Eu vreau să jucăm bine şi să câştigăm”
Sergiu Stancu, antrenor CSM Arcada: „Trebuie să fim conştienţi că întâlnim o super-echipă. Eu vreau să jucăm bine şi să câştigăm”

CSM Arcada Galaţi îşi continuă turul de forţă. Tripla campioană a României susţine miercuri în Palestra Chaumont manşa retur din 16-imile CEV Cup cu vicecampioana Franţei, Chaumont VB 52. Echipa gălăţeană s-a impus în urmă cu o săptămână în turul disputat în sala Polivalentă Dunărea cu 3-0, dar mai are nevoie de minim două seturi pentru a accede în 8-imi.
„Ne aşteaptă un retur dificil, deoarece francezilor nu le-a picat deloc bine eşecul de la Galaţi, cu 0-3. Am văzut că au câştigat în campionat cu 3-0 chiar pe terenul campioanei şi vor face tot posibilul pentru calificare, dar mergem acolo doar cu gândul de a face un meci foarte bun. Nu mă gândesc la setul de aur, de multe ori e loterie. Eu vreau să jucăm bine şi să câştigăm. Oricum, trebuie să fim conştienţi că întâlnim o super-echipă”, a declarat antrenorul CSM Arcada, Sergiu Stancu.
Partida se va disputa de la ora 21.00, ora României, şi va fi arbitrată de Angel Romero Martinez - Spania şi Wouter De Baar - Olanda.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite