26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Simona Halep confirmă participarea la turneul de la Palermo
Simona Halep confirmă participarea la turneul de la Palermo

Românca Simona Halep, numărul doi mondial şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbleon, a confirmat sâmbătă că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa după pauza forţată provocată de pandemia de coronavirus, după cum informează EFE.
Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, Halep şi-a confirmat prezenţa la competiţia din Sicilia, care se va juca pe zgură, în perioada 3 - 9 august. „Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunţ că mă voi întoarce la Palermo după 10 ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând“, a precizat jucătoarea română în mesajul său. Halep nu a mai disputat niciun meci oficial după victoria obţinută în faţa jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie.
Directorul turneului de la Palermo, Oliveiro Palma, a declarat: „Participarea Simonei Halep este o veste excepţională. A trecut un deceniu de când Palermo a găzduit ultima oară o fostă numărul unu mondial. Oraşul nostru este foarte dedicat tenisului mondial, iar prezenţa sa este de mare interes pentru toţi“.


Articole înrudite