24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sporting Lieşti şi-a fixat obiectivul: locurile 2-5
Sporting Lieşti şi-a fixat obiectivul: locurile 2-5

La sfârşitul acestei săptămâni se reia Liga a 3-a cu partidele celei de-a 11-a etape. Sporting Lieşti, care a încheiat prima parte din acest sezon pe locul 6 cu 16 puncte, s-a pregătit intens şi şi-a propus să urce printre echipele de top din seria a II-a. Lieştenii au alternat antrenamentele şi cu o serie de amicale încheiate cu rezultatele: 6-0 cu Sportul Chişcani, 1-1 şi 2-3 cu Sporting Juniorul Vaslui, 3-3 cu CSM Galaţi, 7-0 cu Viitorul Ianca, 2-0 cu Metalul Buzău şi 0-2 cu CSM Rm. Sărat.
„Obiectivul echipei noastre este o clasare pe locurile 2-5. Ne-am pregătit normal în Galaţi şi la Lieşti, din cauza programului fotbaliştilor nu am putut face cantonament. Atmosfera este foarte bună, suntem la zi cu salariile şi avem linişte din acest punct de vedere. În perioada de pregătire au fost meciuri amicale în care am observat şi plusurile şi minusurile, sperăm ca la prima etapă de la Făurei să fim sănătoşi în primul rând, urmează testele COVID care îmi doresc să fie toate negative, şi să debutăm cu o victorie“, ne-a declarat antrenorul Ionuţ Niculcea.
Lotul de jucători: Cosmin Vădeanu, Andrei Brăneţ - Vlad Bucevschi, Andrei Ştefănescu, Dragoş Voicu, Marius Manea, Tiberius Hodorogea, Claudiu Maftei, Tudor Năstase, Mihai Manău, Ionuţ Iancu, Bogdan Zărnescu, Dănuţ Munchiu, Ionuţ Constantinescu, Ionuţ Chiriac, Emanuel Moldoveanu, Dănuţ Iftimie, Marian Milea, Alexandru Stan, Andrei Călin, Dragoş Mucuţă, Robert Mucuţă, Adrian Grigoraş, Andrei Mihu, Ianoş Kovacs, Mădălin Grădinaru. Sporting va juca sâmbătă, 14 martie, în deplasare cu CS Făurei.


Articole înrudite