25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ştefan Baltă: „Sunt sigur că putem să păstrăm avantajul şi să promovăm în Liga a III-a”
Ştefan Baltă: „Sunt sigur că putem să păstrăm avantajul şi să promovăm în Liga a III-a”

La sfârşitul săptămânii trecute pe stadionul Oţelul s-a disputat manşa tur din barajul de promovare dintre CSU Dunărea de Jos, campioana Galaţiului şi Team Săgeata, campioana Buzăului. Studenţii gălăţeni antrenaţi de profesorul Cătălin Savu şi Gheorghiţă Popa au controlat cu autoritate primele 45 de minute, au condus cu 2-0 prin reuşitele lui Ţuiu şi Grigoraş, care au transformat penaltiul scos de Lovin şi au mai ratat destule ocazii prin Grigoraş, Frunză, Ţuiu, Izvoranu. Mai mult chiar, misiunea părea să devină uşoară după ce oaspeţii au rămas în inferioritate din min.40 după un cartonaş roşu. Surprinzător, oaspeţii s-au descurcat mai bine în partea a doua şi au reuşit un gol care poate conta enorm în prelungiri. Returul are loc pe 22 mai în comuna Săgeata.

Declaraţii:

Ştefan Baltă - preşedinte CSU Dunărea de Jos: „Chiar dacă am câştigat nu suntem mulţumiţi de rezultat, am fi putut mai mult, dar mai este un meci, returul, sunt sigur că putem să ne păstrăm avantajul şi să promovăm în Liga a III-a să facem o figură frumoasă. E normal să fiu încrezător, dar cred că avem undeva la 55% şanse de promovare mai departe. Echipa din Buzău este o echipă puternică cu o condiţie fizică care, sincer să fiu, m-a surprins”.
Cătălin Savu - antrenor CSU Dunărea de Jos: „Mi-aş fi dorit şi în meciul de la Galaţi o victorie la scor, pentru că am avut posibilitatea. Am avut 2-0, am ratat o groază de ocazii şi a venit un gol în prelungiri din nimic. Le-am spus jucătorilor la pauză, din punct de vedere mental ceilalţi jucători caută să suplinească lipsa coechipierului. S-a văzut şi în jocurile noastre a apărut acea relaxare care a apărut şi în alte jocuri. Meciul are 90 şi ceva de minute, sperăm să fie învăţătură de minte. La 2-0 ne duceam mai relaxaţi, la scorul de acum vom aborda returul la victorie şi sper ca la finalul celor două manşe să promovăm în Liga a III-a. Ăsta este fotbalul de aceea este frumos. Aşa cum noi am egalat în prelungiri în meciul cu Zimbrul Slobozia Conachi, în meciul de sâmbătă s-a întors roata. La Săgeata va fi un meci mult mai uşor, ei vor trebui să iasă la atac, iar noi îi vom putea surprinde. Sunt ferm convins că vom obţine promovarea în retur”.


Articole înrudite