02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Suporterii echipei Oţelului au ieşit în stradă
Suporterii echipei Oţelului au ieşit în stradă
Suporterii echipei de la malul Dunării, Oţelului Galaţi, au ieşit sâmbătă în stradă. Câteva zeci de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi au protestat, sâmbătă seară, în centrul oraşului, scandând lozinci împotriva patronul firmei ce deţine pachetul majoritar de acţiuni al clubului gălăţean. Suporterii echipei Oţelului îl consideră pe Avramescu principalul responsabil pentru situaţia în care se află acum clubul gălăţean, care, după cum se ştie, are conturile blocate de ANAF, iar jucătorii nu şi-au încasat toate drepturile cuvenite.
Suporterii au scandat lozinci de susţinere a echipei de fotbal, fluturând steagurile din 2011, când clubul gălăţean a câştigat titlul de campioană naţională. Tinerii au scandat „Adamescu-TNG, vă rugăm lăsaţi-ne!”, „Noi suntem cu tine la rău şi la bine”, „Oţelul nu moare!”, „Ne vom uni, suporteri toţi, şi vom scăpa clubul de hoţi”.
Urmează un marş pe 5 iulie
Suporterii clubului gălăţean se pregătesc pentru o acţiune similară pe 5 iulie, când vor participa la un marş, şi se aşteaptă ca şi gălăţenii să li se alăture la acţiune. Primăria Galaţi a confirmat că a avizat favorabile solicitarea suporterilor echipei Oţelul pentru întruniri publice, vineri, 5 iulie, când va avea loc un marş, pe traseul dintre intersecţia străzilor Domnească şi Brăilei până la Casa de Cultură a Sindicatelor. Astfel, vineri, 5 iulie, între orele 19.45 şi 20.30, prima bandă de circulaţie de pe strada Brăilei, pe sensul de urcare, va fi închisă circulaţiei autovehiculelor.


Articole înrudite