29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tu stabilești care sunt cele mai bune case de pariuri online din România în 2019
Tu stabilești care sunt cele mai bune case de pariuri online din România în 2019

În loc să facem un top al celor mai bune case de pariuri online din România în 2019, vă vom ghida pe voi să realizați propriul clasament. Pariorii profesioniști spun că nu există o casă de pariuri despre care să se poată spune că este numărul unu, ci că există o serie de case de pariuri de top, care prezintă fiecare o serie de avantaje, dar și minusuri dacă este să le comparăm cu alte agenții din industrie. Ideal este ca un parior să aibă conturi deschise la mai multe agenții, pentru a putea profita de punctele forte ale fiecăruia. Vă explicăm așadar cum ar trebui să procedați pentru a le alege pe cele mai bune.

Reputația operatorului

Înainte de a-ți deschide un cont la o casă de pariuri online este normal să te interesezi câtuși de puțin despre istoricul și seriozitatea acelui operator. Partea bună este că în cazul agențiilor de pariuri online care sunt licențiate la ONJN nu ar trebui să ai nici un fel de probleme, însă nu putem nega faptul că anumite agenții sunt mult mai bune decât celelalte. Cu alte cuvinte, una este un operator de top la nivel internațional, care are o vastă experiență în online, și alta este să ai de-a face cu o agenție care abia face primii pași în online și care poate că nu se ridică la cele mai înalte standarde nici din punct de vedere tehnic, nici din din punctul de vedere al personalului. De aceea, este bine să faci un background check pentru a te asigura că alegi o variantă serioasă.

Bonusuri și promoții

Pariorii sunt atrași de pachetele de bun venit atunci când aleg să-și deschidă un cont nou la pariuri online, lucru care nu este deloc rău, cu condiția ca alegerea să nu fie bazată exclusiv pe acest criteriu. Practic, pariorul trebuie să studieze toate criteriile prezentate în acest material înainte de a lua o decizie. Să nu uităm nici de faptul că frecvența, condițiile de rulaj și tipurile ofertelor semi-permanente și ulterioare trebuie analizate. Pentru a compara rapid ofertele operatorilor de pariuri sportive licențiați la ONJN vă recomandăm să aruncați un ochi peste lista bonusurilor la pariuri sportive online pe TopBonusPariuri.ro.

Calitatea ofertei de pariuri

delight 2

Degeaba îți faci cont la o agenție de pariuri cu renume, care oferă și bonusuri atrăgătoare, dacă nu vei putea plasa pariuri pe sporturile, campionatele și tipurile de pariuri pe care obișnuiești să mizezi de obicei. Nici aici nu trebuie să te lași păcălit de cantitate, ci trebuie să te ghidezi după calitate și în special după nișele tale de interes. Degeaba are operatorul 60 de sporturi în ofertă, dacă tu nu poți paria pe Liga 2 din România sau dacă nu ai opțiuni de Handicap Asiatic, în condițiile în care joci regulat astfel de pariuri.

Valoarea reală a cotelor

Probabil că ai văzut numeroase reclame în care operatorii declară că au cele mai bune cote, însă probabil nu ai citit și termenii și condițiile care însoțesc acele materiale promoționale. Practic, degeaba ai cote mari la 1X2 pentru meciurile din Serie A, dacă tu pariezi cu totul alte tipuri de pariuri, poate chiar unele la care marja de câștig a operatorului este foarte mare și implicit, cota pentru jucător una foarte mică. Cercetează așadar piețele care te interesează și compară acele cote cu cele oferite de concurență pentru a te lămuri de valoarea lor.

Pariuri pe mobil

Majoritatea pariorilor din mediul online pariază de pe mobil sau tabletă. Acest trend a fost practic o consecință naturală a creșterii popularității smartphone-urilor la nivel European. Pariurile reprezintă o activitate de divertisment, iar lumea încearcă să-și umple timpul pariind atunci când merge cu metroul, când stă la coadă undeva și așa mai departe. În plus, există și pariori înnebuniți după pariurile live, pe care le joacă uneori în timp ce vizionează o partidă la tv sau în timp ce sunt chiar pe stadion. De aceea, este important să analizezi și ce are de oferit casa de pariuri în materie de pariuri de pe dispozitive mobile și totodată să inspectezi și platforma de pariuri live, dacă obișnuiești să plasezi pariuri în timpul desfășurării partidelor.


Articole înrudite