15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Directorul general Marius Stan avertiza vinerea trecută la conferinţa de presă că ne aşteaptă un meci al naibii de greu la Vaslui. Din păcate, a avut dreptate şi Oţelul a avut o prestaţie jalnică în primele 45 de minute. În ciuda faptului, că atmosfera din tribune a fost una ostilă, gazdele au vrut să demonstreze că sunt o echipă puternică, care cu siguranţă cu sau fără Lopez Caro se va bate şi în acest sezon pentru un loc pe podiumul Ligii I. Vasluienii s-au avântat în atac încă de la început şi au reuşit să deschidă scorul încă din min. 9 când brazilianul Adailton a executat perfect o lovitură liberă de la vreo 25 de metri, la care Grahovac nu a schiţat niciun gest. Replica gălăţenilor a fost palidă dar cu toate astea Buş ar fi putut restabili egalitatea în min. 19 dar şutul său, care se îndrepta spre vinclu a fost respins în extremis de Kuciak. Tot o fază fixă a fost şi la originea celui de-al doilea gol al gazdelor, după un corner executat de pe dreapta, Wesley a înscris cu capul dintre Sârghi şi Râpă.  Pe finalul primului mitan, oţelarii au o oportunitate de a marca dar şuturile lui Antal au fost respinse la sacrificiu de fundaşii vasluieni.

Ce dezastru

Nemulţumit de atitudinea elevilor său, Dorinel Munteanu a făcut două mutări introducându-i la pauză pe Iorga şi Borbely. Roş-alb-albaştrii au părut mai motivaţi dar bomboana pe colivă a fost pusă în min. 55 de Adailton care a urcat tabela la 3-0. Gazdele şi-au continuat recitalul şi cu 20 de minute înainte de final au mai punctat odată după o fază superbă marca Sânmărtean, care a executat un lob, mingea a lovit bara, iar Pouga a fost pe fază şi a împins-o în plasă din şase metri.

FC Vaslui - FC Oţelul Galaţi 4-0 (2-0)
stadion Municipal, spectatori: 3000
Au marcat: Adailton (min. 9, min. 55), Wesley (min. 30), Pouga (min. 70)
Formaţii:
FC Vaslui: Kuciak - Campano (min. 86 Gheorghiu), Papp, Farcaş, Hugo Luz - Ghencev, Pavlovici, L. Sânmărtean - Wesley, Adailton (min. 78 Milisavljevic), Pouga (min. 72 Yaro Belo). Antrenor: Lopez Caro
FC Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin, S. Ilie - Cojoc (min. 46), Viglianti - Antal (min. 66 Ochiroşii), Paraschiv (min. 46 Borbely), L. Buş - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.
cartonaşe galbene: Farkaş (min. 47), Hugo Luz (min. 51), Yaro Belo (min. 85)
Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)
Asistenţi: Mikloş Nagy şi Gero Szabo, ambii din Cluj Napoca


Articole înrudite