29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Umilinţă sub Pietricica pentru Oţelul
Umilinţă sub Pietricica pentru Oţelul

Formaţia antrenată de Viorel Tănase nu mai pierduse un joc de două luni şi existau premise ca perioada să se prelungească şi după partida de la Piatra Neamţ. Stadionul pe care gălăţenii au intrat în posesia Supercupei, în urmă cu două sezoane, nu le-a mai purtat noroc de data asta. Prima jumătate de ocazie ne-a aparţinut în minutul 3, dar Pena n-a ajuns centrarea venită de pe partea dreaptă de la Cârjă. Nemţenii şi-au arătat imediat colţii şi au deschis scorul prin „scăriţa” lui Bădescu (min.18) şi au continuat să deţină iniţiativa timp de jumătate de oră. În ultimul sfert de oră al primei reprize, oţelarii au fost ceva mai periculoşi iar cea mai mare ocazie s-a consumat în min.36: şutul lui Iorga a fost respins cu călcâiul de Aloisio iar apoi reluarea din 12 metri a lui Pena să fie deviată în corner de un fundaş nemţean. Dezastru total în tabăra gălăţeană în cel de-al doilea mitan. Mai întâi, Aloisio a marcat pentru 2-0, la trei minute de la reluare. Păcat de superbul gol reuşit de Giurgiu (min.73), cu un şut de la 30 metri. Gazdele au demonstrat că sunt o forţă atunci când joacă pe teren propriu iar rezerva Stana ne-a semnat definitiv sentinţa cu dubla din min. 80 şi min.87.

 

Ceahlăul P. Neamţ - Oţelul Galaţi 4-1 (1-0)

stadion Ceahlăul

Au marcat: Bădescu (min.18), Aloisio (min.48), Stana (min.80 şi min.87) respectiv Giurgiu (min.73)

Formaţii:

Ceahlăul: Miron - Moreno, Aloisio, Ichim, Barna - Achim, Monroy - Bădescu (min.79 Velici), Golubovici, M. Constantinescu (min.88 Rusu) - Lukanovici (min.62 Stana). Antrenor: Costel Enache.

Oţelul: Brăneţ - Cârjă (min.76 Viglianti), Sîrghi, Sipovic, Cucu - Giurgiu, Neagu (min.61 Buş) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (min.52 Didi) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

cartonaşe galbene: Cârjă (min.24), Sipovic (min.86) respectiv Stana (min.80)

Arbitru: Istvan Kovacs

Asistenţi: Florin Ungureanu şi Daniel Mitruţi



Articole înrudite