05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea, la prima înfrângere acasă, Sporting termină neînvinsă turul
Unirea Braniştea, la prima înfrângere acasă, Sporting termină neînvinsă turul

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele unei noi etape din play-off, respectiv play-out. În penultima etapă din returul play-off-ului din seria a 2-a, Unirea Braniştea a jucat pe stadionul Oţelul cu Aerostar Bacău. Deşi porneau ca favoriţi şi cu gânduri la barajul de promovare în eşalonul secund, brăniştenii lui Ionuţ Niculcea nu au mai reuşit să repete evoluţiile bune, au jucat foarte slab mai ales în prima repriză şi au pierdut surprinzător pentru prima dată pe teren propriu.
Rezultat final: Unirea Braniştea - Aerostar Bacău 1-2 (1-1). Pentru echipa gălăţeană a înscris Răducan. Antrenorul Ionuţ Niculcea a folosit formula: Ursu - Mihai, Enache, Gîţă, Hilohi - Murgoci, D.Cireş - Ţicămucă, Răducan, M.Cireş - Docuz. Au mai jucat: Manea, Spînache, Ţopa, Popa, Florea. Unirea Braniştea se menţine pe locul 3 cu 46 de puncte şi va juca etapa viitoare, pe 2 mai, în deplasare cu liderul seriei, CSM Rm. Sărat.

Lieştenii au câştigat cu un golazo

În ultima etapă a turului, Sporting Lieşti a jucat vineri în deplasare cu Dinamo Bacău. Lieştenii pregătiţi de antrenorul Cătălin Savu au controlat partida de la început până la sfârşit şi s-au impus meritat. Alex Stan, cu un eurogol, marca Del Piero, şut din colţul careului de 16 metri direct în vinclu porţii dinamoviste.
Rezultat final: Dinamo - Sporting 0-1 (0-1). Profesorul Savu a început cu formula: Cilighidreanu - Dima, Maftei, Iacob, Ştefănescu - Chiriac, Munchiu, Crihană, Stan - Iordache, Călin. Au mai intrat: Grigoraş, Cucu, Angheluţă. Sporting a încheiat turul cu cinci victorii şi cu 42 de puncte conduce play-out-ul din seria a 2-a. Etapa viitoare, pe 3 mai, de la ora 18.00, formaţia lieşteană va juca în deplasare cu Voinţa Limpeziş. *sursa foto: Sportul Ilustrat

  • Galerie Foto:

Articole înrudite