27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United joacă cu campioana Israelului în UEFA Futsal Champions League
United joacă cu campioana Israelului în UEFA Futsal Champions League

Sala Polivalentă Dunărea va găzdui duminică, 29 noiembrie, de la ora 16.00, un eveniment sportiv major. Este vorba de partida United Galaţi - Dolphins Ashdod (Israel) din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League. O premieră pentru clubul gălăţean înfiinţat în urmă cu 18 ani, laureat de mai multe ori cu medalii de argint şi bronz în competiţiile interne.
„În primul rând îmi doresc foarte mult să fim cu toţii sănătoşi, după cum se ştie la turneul de la Tg. Secuiesc nu am fost cu efectivul complet, cei doi copii Dinicuţă şi Boşneagă fiind testaţi pozitiv la Covid-19, iar Cojocaru a avut un rezultat neconcludent. Este debutul nostru în cea mai importantă competiţie continentală la nivelul echipelor de club, un vis vechi pe care iată că îl îndeplinim. Campioana Israelului este o echipă bună, cu 8 jucători cu mare experienţă din naţională care recent a învins Cipru şi s-a calificat pentru grupele Campionatului European 2022, care va veni la Galaţi să-şi joace şansa. I-am studiat, îi respectăm, am pregătit foarte bine meciul, ne dorim să ne calificăm mai departe”, ne-a declarat antrenorul-jucător Florin Ignat.
Partida va fi arbitrată de o brigadă feminină: Irina Velikanova - Tatiana Boltneva, ambele din Rusia, iar arbitru de rezervă a fost desemnat brăileanul Daniel Decă.


Articole înrudite