27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vicecampioanele Denisa Constandache şi Ana Maria Gavrilă vor reprezenta ACS Lucian Bute Galaţi la Naţionala României
Vicecampioanele Denisa Constandache şi Ana Maria Gavrilă vor reprezenta ACS Lucian Bute Galaţi la Naţionala României

ACS Lucian Bute a cucerit recent titlul de vicecampioană naţională la handbal junioare 2. O performanţă deosebită care nu putea să nu atragă atenţia. Două dintre medaliatele cu argint din echipa gălăţeană, Denisa Constandache şi Ana Maria Gavrilă, au fost convocate la Naţionala de junioare a României.
„Această convocare, alături de medalia obţinută împreună cu echipa mea, a fost răspunsul la munca depusă pe întreg anul. Sunt fericită că am revenit la acest nivel şi de abia aştept să demonstrez că pot, făcându-mă pe mine mândră, dar şi pe cei ce mi-au fost mereu alături şi au crezut în mine”, ne-a declarat Denisa Constandache, care a fost desemnată cel mai bun centru la turneul final Valoare al Campionatului naţional de junioare 2 Baucem, care s-a desfăşurat la Brăila.
Tricolorele vor avea o perioadă foarte încărcată: 26 iunie-2 iulie, stagiu de pregătire centralizată la Bistriţa Năsăud, 2-13 iulie, cantonament la Rm. Vâlcea, 13-15 iulie, dublă amicală cu Serbia, 15-20 iulie stagiu de pregătire la Rm. Vâlcea.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite