18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Artistul stradal gălăţean ”Omu cu Fericirea” şi-a pierdut viaţa la numai 27 de ani
Artistul stradal gălăţean ”Omu cu Fericirea” şi-a pierdut viaţa la numai 27 de ani

Doi tineri au fost găsiţi morţi într-o cameră de pe str. Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, intoxicaţi cu gaz. Cei doi erau pasionaţi de muzică şi împărtăşeau aceeaşi pasiune comună, chitara, relatează presa locală din Cluj.

Cristian Săpun avea doar 21 de ani şi era originar din comuna Jucu, dar locuia în Cluj-Napoca, iar Matei Iconar, de 27 de ani, era din Galaţi, şi era un artist stradal care a cântat în mai multe oraşe din România. Acesta avea numele de scenă ”Omu cu Fericirea” şi a compus mai multe cântece de-a lungul anilor, relatează Cluj24.

Cei doi ar fi închiriat o cameră pe strada Regele Ferdinand unde făceau repetiţii de chitară.

Vineri se pare că s-au produs scăpări de gaze de la un convector de gaz folosit pentru încălzit, iar cei doi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. 

“În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor preliminare, pe cadavre nu au fost observate urme vizibile de violenţă. Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.


Articole înrudite