14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Caz şocant la Galaţi: Tânără înjunghiată în stradă de soţ. Bărbatul a murit la scurt timp într-un accident
Caz şocant la Galaţi: Tânără înjunghiată în stradă de soţ. Bărbatul a murit la scurt timp într-un accident

La data de 28 iulie a.c., ora 03.25, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi o femeie este căzută la pământ, posibil victimă unei agresiuni. 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor - înţepător.
Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
După ce ar fi agresat-o pe soţia lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiuleşti şi, pe fondul neatenţiei, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staţionată, în urma impactului, bărbatul pierzându-şi viaţa.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.
Ambii sunt ucraineni. Femeia are multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi membrelor.


Articole înrudite