Două săli de sport vor fi construite de la zero pentru LVA şi LMK Recomandat

Sâmbătă, 07 Iulie 2018 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două instituţii de învăţământ importate din Galaţi vor avea două săli de sport ce vor fi construite cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), după ce Primăria municipiului Galaţi a solicitat introducerea acestor două obiective în lista de investiţii a subprogramului ”Săli de Sport” derulat de minister. În acest scop, municipalitatea a realizat studiile de fezabilitate, a pregătit documentaţia cadastrală şi a obţinut inclusiv aprobarea consilerilor locali.

Este vorba despre o sală de sport cu tribună de 180 de locuri la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” şi de încă o sală de sport pentru Colegiul Naţional “Mihail Kogălniceanu”. Pentru ca aceste investiţii să poată fi realizate, Primăria municipiului Galaţi urmează să predea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii “CNI” SA, pe bază de protocol, a unui teren de 4.000 mp din imediata apropaiere a Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”, precum şi un altul, cu o suprafaţă de 2.500 mp, de lângă Colegiul Naţional “Mihail Kogălniceanu”.

Municipalitatea va suporta cheltuielile pentru racordurile la utilităţi şi se obligă ca, după ce investiţia va fi realizată, după predarea amplasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu