25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţenii datori la bugetul local atenţionaţi prin sms şi mail
Gălăţenii datori la bugetul local atenţionaţi prin sms şi mail

Primăria municipiului Galaţi anunţă că a început transmiterea de sms-uri şi e-mail-uri de informare pentru a preîntâmpina blocarea conturilor bancare, a salariului sau a pensiei aparţinând contribuabililor care înregistrează debite restante la 31 decembrie 2023 către bugetul local, reprezentând impozite, taxe şi amenzi.
În cazul contribuabililor care nu şi-au dat acordul pentru comunicarea pe e-mail sau sms, se va proceda la blocarea conturilor bancare, a salariului sau a pensiei, fără o altă informare, formalităţile prealabile de executare silita fiind deja îndeplinite.
Pentru a putea primi informări din partea Direcţiei de Impozite, Taxe şi alte Venituri a municipiului Galaţi, contribuabilii care încă nu si-au exprimat acordul pot să-şi exprime acest acord la unul dintre centrele de pe raza municipiului Galaţi sau prin intermediul platformei electronice https://e-digital.primariagalati.ro/.
Plata debitelor restante poate fi efectuată prin intermediul platformei electronice https://ghiseul.ro, a staţiilor de plată SelfPay amplasate în hipermarketuri, benzinării, agenţii CEC, magazine sau la centrele din oraş, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite