14 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Sute de clienţi ai Distrigaz Sud lăsaţi fără gaze din cauza altei companii de utilităţi
Galaţi: Sute de clienţi ai Distrigaz Sud lăsaţi fără gaze din cauza altei companii de utilităţi

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Galaţi, judeţul Galaţi. 

”Ca urmare a unei intervenţii, efectuată de o altă companie deţinătoare de utilităţi, asupra unui obiectiv aferent sistemului de distribuţie al gazelor naturale din Municipiul Galaţi, pe Strada Ştefan cel Mare nr. 6 la intersecţia cu Bulevardul George Coşbuc, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 24 mai 2023, începând cu ora 15:15 pentru cca. 290 de clienţi casnici şi 10 clienţi non-casnici. Străzile afectate de această întrerupere neplanificată sunt: Borzeşti, Cerului, Crângului, Dumbrava Roşie, Gerului, Răşinari, Traian, Tunelului şi Vânători. Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea defectului”, a transmis compania Distrigaz Sud Reţele.
Compania a dat asigurări că reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienţi se va efectua după remedierea defectului, în cursul zilei de astăzi, 24 mai, până la orele 20:00, cu precizarea că informarea a sosit pe emailul redacţiei la ora 19.39.

”După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere”, a mai transmis biroul de presă al companiei de gaze.


Articole înrudite