19 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gravidă lovită pe trecere pe str. Brăilei. A pierdut copilul
Gravidă lovită pe trecere pe str. Brăilei. A pierdut copilul

La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, în zona intersecţiei cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 19 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare dinspre strada Roşiori către bulevardul George Coşbuc, când a ajuns la intersecţia cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins şi accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal şi la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.
Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav şi de soţul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetăţenie ucraineană şi beneficiari ai protecţiei temporare.

Ambele victime au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate şi au rămas internaţi. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.
Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.


Articole înrudite