18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mama-călău din Galaţi a fost reţinută! Iadul trăit de micuţa Alexandra: «A murit în chinuri groaznice!»
Mama-călău din Galaţi a fost reţinută! Iadul trăit de micuţa Alexandra: «A murit în chinuri groaznice!»

*** ULTIMA ORĂ! Mama-călău din Galaţi a fost arestată ***

Eugenia (foto ), mama din Galaţi care şi-a ucis fetiţa de 9 ani, a fost reţinută pentru 24 de ore. Ancheta a scos la iveală iadul în care a trăit micuţa Alexandra (foto ) alături de mama care i-a devenit călău. Potrivit anchetatorilor, a murit în chinuri groaznice, fiind lovită în mod repetat cu diverse obiecte, arsă şi învineţită pe tot corpul.

"În completarea comunicatului de presă emis la data de 31.01.2024, vă comunicăm că la data de 31.01.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus punerea în mişcare a acţiunii împotriva inculpatei V.E. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal în referire la art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în perioada 26.01.2024 – 30.01.2024, în timp ce se afla în locuinţa din municipiului Galaţi, a exercitat acte de violenţă asupra victimei minore V.E.A, fiica sa, în vârstă de 9 ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu obiecte contontente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului. La aceeaşi dată, s-a dispus de către procuror reţinerea inculpatei V.E. pentru o durată de 24 de ore, fiind formulată, la data de 01.02.2024, propunere de arestare preventivă a inculpatei, ce urmează a fi înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi. Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă, sunt etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţile realizate în acest cadru neputând să înfrângă, în nicio situaţie, principiul prezumţiei de nevinovăţie", informează Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. *sursa foto Alexandra: Pro Lider FM

! Detalii cutremurătoare din apartamentul crimei, ce au auzit vecinii, dar şi ce spun rudele femeii, în articolul "UPDATE: Copila de 9 ani din Galaţi, ucisă de repetatele bătăi ale mamei".


Articole înrudite