13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Microbuz nou pentru Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor
Microbuz nou pentru Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor

Consiliul Judeţean Galaţi a dotat Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor cu un microbuz nou pentru transportul cadrelor medicale. Autovehiculul a fost achiziţionat cu fonduri europene, în cadrul proiectului prin care a fost construită o clădire nouă pentru secţia de Pediatrie a spitalului, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional Comun România - Republica Moldova 2014-2020.

„După ce am construit o clădire nouă pentru secţia de Pediatrie a spitalului, astăzi, în cadrul aceluiaşi proiect cu fonduri europene, am dotat unitatea medicală şi cu un microbuz nou, care va fi folosit pentru transportul medicilor. Doar investind în spaţii medicale noi şi în dotarea lor cu aparatură medicală modernă am reuşit să atragem cadre medicale la Spitalul din Târgu Bujor, unitatea medicală dublându-şi numărul de medici în ultimii ani. Mai mult, datorită investiţiilor realizate, anul acesta spitalul are şi 5 rezidenţi, tineri care au fost plăcut surprinşi de condiţiile pe care le oferă astăzi unitatea medicală. Consiliul Judeţean asigură, gratuit, de aproape 6 ani, transportul medicilor care nu locuiesc în Târgu Bujor. Mai mult, decontăm şi chiria celor care stau într-o locuinţă închiriată în Târgu Bujor. De altfel, şi pentru medicii de la spitalul din Tecuci decontăm naveta şi chiria. Şi pentru că în acest moment, Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor are două microbuze, am luat decizia ca cel folosit până acum, care se prezintă în condiţii excelente, să fie cedat fie la Spitalului Municipal «Anton Cincu» din Tecuci sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a declarat, miercuri, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Microbuzul are 8+1 locuri, este euro 6 şi este dotat cu multiple sisteme de siguranţă. Preţul microbuzului a fost de 175.000 de lei (tva inclus), informează CJ Galaţi. FOTO, mai jos!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite