Echipa comediei "Faci sau Taci" îşi dă întâlnire cu publicul din Galaţi Recomandat

Duminică, 10 Martie 2019 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă comedie românească ajunge în cinematografe în această lună. Este vorba despre filmul "Faci sau Taci", regizat de Iura Luncaşu, care aduce pe marile ecrane, din 15 martie, o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu. Echipa comediei va fi prezentă la Galaţi vineri, 15 martie 2019, la Cinema City Galaţi, începând cu ora 19:30, şi îi aşteaptă pe gălăţeni la proiecţia filmului şi la o sesiune de întrebări, autografe şi mult râs.
Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile "Minte-mă frumos" (2012) şi "Ghinionistul" (2017), Iura Luncaşu a doborat în trecut recorduri de spectatori, care l-au pregătit pentru experienţa "Faci sau Taci", noul său proiect, pentru care a filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat. Povestea acestei comedii aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în «Hola», «mamacita», «Shakira», «Pique». Noroc că există şi oameni competenţi. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.
"Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că de această dată am avut mult mai mult timp de pregătiri. «Faci sau Taci» a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Abia aştept să ajungă pe marile ecrane pentru că vreau să văd dacă publicul rezonează cu filmul nostru", spune regizorul filmului, Iura Luncaşu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu