13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CFR SA: Toate liniile CF din sud-estul ţării sunt deschise traficului
CFR SA: Toate liniile CF din sud-estul ţării sunt deschise traficului

*** UPDATE: Tronsonul feroviar Galaţi - Făurei - Ţăndărei redeschis pentru viteza maximă de circulaţie cu 120 km/h ***

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la această oră traficul feroviar este deschis pe toate magistralele feroviare, inclusiv pe secţiile de cale ferată de pe raza Sucursalelor Regionale CF Constanţa şi Galaţi, nu sunt linii CF închise şi nici trenuri blocate.

"Pe raza SRCF Galaţi, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale de trafic, măsura de tractare a garniturilor cu locomotive Diesel fiind ridicată încă de duminică, 26 noiembrie, de la ora 18.40, iar toate trenurile înscrise în circulaţie de operatorii de transport feroviar de călatori sunt tractate cu locomotive electrice. Se menţine însă restricţia de viteză de 70 de km/h pe intervalul de cale ferată Galaţi - Făurei - Ţăndărei, măsură care prelungeşte durata de călătorie, pe această porţiune, cu 10 - 20 de minute.

În ceea ce priveşte reţeaua feroviară de pe raza SRCF Constanţa, traficul este în continuarea adaptat la condiţiile meteo nefavorabile. Trenurile pe magistrala Bucureşti - Constanţa şi retur circulă în continuare tractate doar cu locomotive Diesel, măsură încă valabilă în prima parte a acestei zile, iar funcţie de evoluţia fenomenelor meteo, vom transmite operatorilor de transport de călători noile condiţii de circulaţie. Tractarea garniturilor cu locomotive Diesel prelungeşte durata de parcurs a călatoriei pe Magistrala 800 cu 15 - 30 de minute.

Reamintim faptul că, în cursul serii de duminică, 26 noiembrie, a fost permisă circulaţia Automotoarelor pe tronsonul Constanţa - Mangalia", informează în această dimineață, luni, 27 noiembrie 2023, CFR SA.


Articole înrudite