22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Conflict online tranşat cu bricege într-un market de pe Coşbuc
Galaţi: Conflict online tranşat cu bricege într-un market de pe Coşbuc

*** UPDATE: Ce pedeapsă au primit cuţitarii de la mall ***

La data de 30 ianuarie 2024, în jurul orelor 19:50, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi telefonic, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în incinta unui hipermarket situat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, ar avea loc un conflict între două persoane.
Poliţiştii veniţi la faţa locului au stabilit că între doi tineri de sex masculin, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, ambii din Galaţi, ar fi avut loc o dispută verbală declanşată de o discuţie în contradictoriu purtată anterior pe o reţea de socializare, iar cel în vârstă de 16 ani, având asupra sa un obiect înţepător-tăietor, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe cel de 19 ani.
Adolescentul de 16 ani era însoţit de un alt tânăr, de 18 ani care, la rândul său, l-a fi ameninţat cu un obiect înţepător-tăietor pe cel de 19 ani, acesta din urmă apărându-se cu un obiect de mobilier.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Faţă de cei doi tineri, cu vârstele de 16 şi 18 ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie 2024, să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


Articole înrudite