HBO pregăteşte un serial inspirat din ''Grease'' Recomandat

Miercuri, 16 Octombrie 2019 10:05
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

HBO pregăteşte un serial inspirat din universul ''Grease'' pentru viitoarea sa platformă HBO Max, a anunţat Robert Greenblatt, preşedintele WarnerMedia Entertainment şi Direct-to-Consumer, citat de AFP, potrivit Agerpres.
Serialul va relua "unele cântece şi personaje" din filmul din 1978, a declarat Greenblatt cu ocazia unei conferinţe la MIPCOM, prestigiosul târg de conţinut TV de la Cannes.
Acest "mare musical rock and roll" urmează să dezvolte lumea liceului unde studiază John Travolta şi Olivia Newton John, de unde şi numele său: "Grease: Rydell High".
"Comediile muzicale s-au întors! Studiourile de film realizează acest lucru, spectatorii le vor vedea pe scenă. Iar Grease este într-adevăr grozav, la răscrucea tuturor genurilor", a subliniat Greenblatt.
Producţia noului serial a fost încredinţată Paramount Studios care au produs primul film, dar şi o nouă versiune live în 2016, încununată de cinci premii Emmy, avându-le în distribuţie pe cântăreaţa Julianne Hough şi pe actriţa Vanessa Hudgens.
Paramount pregăteşte, de asemenea, un "prequel" la "Grease" pentru cinema, numit "Summer Loving". "Grease" a avut, de asemenea, dreptul la o continuare pentru cinema în 1982, cu Michelle Pfeiffer.
Anunţată pentru primăvara anului 2020, platforma WarnerMedia HBO Max se anunţă deja drept un candidat major în războiul platformelor video online.
WarnerMedia va anunţa în săptămânile următoare o listă de noi seriale, însă a şi scos unele din largul său catalog. Platforma a renunţat în special la "Friends", însă a anunţat achiziţionarea, pentru cinci ani, a celor 279 de episoade din "The Big Bang Theory".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu