Naomi Campbell va primi titlul de ''Fashion Icon'' la gala British Fashion Awards din acest an Recomandat

Miercuri, 26 Iunie 2019 11:08
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Topul modelul Naomi Campbell va primi titlul de ''Fashion Icon'' pe 2 decembrie la gala British Fashion Awards din acest an, a anunţat luni British Fashion Council, citat de AFP, potrivit Agerpres.
Distincţia recunoaşte "contribuţia incredibilă la industria modei", "cariera de model de renume internaţional" şi "activitatea filantropică" a vedetei de 49 de ani, poreclită "The Black Panther".
"Nu ne-am putea gândi la cineva mai meritoriu decât faimoasa londoneză Naomi Campbell", a declarat Caroline Rush, directoarea British Fashion Council, un organism care promovează moda britanică, în cadrul unui eveniment desfăşurat luni seară la Ritz, în Londra. "Naomi simbolizează emanciparea femeilor, activismul şi strălucirea, iar vocea ei are un impact extraordinar", a continuat aceasta.
Naomi Campbell s-a declarat "emoţionată" de primirea acestei distincţii. Amintind de originile sale londoneze, vedeta a ţinut să sublinieze că, din cauza carierei sale internaţionale, "oamenii uită uneori că sunt din Brixton, că sunt o fată din sudul Londrei".
Vedeta a anunţat totodată că asociaţia pe care a creat-o în 2005, "Fashion for Relief", va organiza un spectacol de modă caritabil la Londra, în septembrie, în timpul Fashion Week.
Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ului din Japonia sau ale cutremurului din Haiti.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu