19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Directorul financiar al Consiliului Judeţului a demisionat
Directorul financiar al Consiliului Judeţului a demisionat

Lucean Mihalcea ne-a confirmat plecarea sa de la Consiliul Judeţului, cu numai câteva luni înainte de momentul la care ar fi putut pleca prin pensionare. „În 8-9 aprilie, înainte de Paşte, mă despart cu regret, dar mai devreme cu câteva luni, de Consiliul Judeţului. Am încheiat o carieră în care am avut relaţii bune cu toată lumea, inclusiv cu dvs., presa. Rămân în continuare acelaşi om. Sunt profesor din 1983, cu o întrerupere între \'90-\'92, deci am avut şi cariera tehnică, dar şi cea practică.”

Demisia prezentată conducerii CJ de către directorul economic a primit acceptul, chiar de ziua sa de naştere, pe 25 martie. 

Lucean Mihalcea a fost directorul economic al CJ de-a lungul mandatelor politice ale mai multor preşedinţi politici, şi în genere a avut o colaborare foarte bună cu aceştia, bucurându-se de aprecierea lor.

Plecarea directorului economic a fost apreciată de către consilierii judeţeni, atât de cei liberali, cât şi de către pesedişti, cu un cartonaş galben arătat preşedintelui Consiliului Judeţului, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa. Aceştia au respins proiectele iniţiate ce vizau modificarea organigramei şi a statutului de funcţii, precum şi pe cele privind conducerile instituţiilor de cultură din subordinea judeţului. 


Articole înrudite