30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Eugen Durbacă a călcat din nou pe de lături. Ne referim la trădarea politică, nu de altă natură. Duminică dimineaţă i-a făcut o vizită liderului PDL, Mircea Toader. Or fi stat la o cafeluţă la care au mai pus lucrurile la punct, pentru o bună bucată de vreme, căci vizitele prea dese ale celor doi pot să bată la ochi după intrarea oficială a lui Durbacă în „cumetrie” cu Dobre.
Întâmplarea s-a petrecut pe parcursul dimineţii de duminică, 6 februarie. Se întâmpla la numai două zile de la „pupatul” cu liderul liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre - cu care a semnat protocolul local al Alianţei de Centru Dreapta - şi la doar o zi de la naşterea Uniunii social-liberale dintre PNL, PSD şi PC. La semnarea protocolului, jurnaliştii întrebaseră dacă există sancţiuni pentru trădare iar Dobre susţinuse că lucrurile pot sau nu să meargă într-o înţelegere politică. Simţea deja ceva?
Ei, dar poate că o „mică” întâlnire nu are ce să strice! Apoi conservatorii nu vor mai derapa spre PDL, aşa, ca la susţinerea candidaturii pentru preşedinţia ţării a lui Traian Băsescu, şi nu a candidatului alianţei din care făceau parte. Poate că a fost „întâlnirea de adio”... ce ştim noi?!
Am încercat să aflăm direct de la cei doi ce anume au avut de pus la cale într-o frumoasă zi de dumnică, însă nici Toader, nici Durbacă, nu au răspuns apelurilor noastre telefonice. Dar poate ne lămuresc într-o zi...

Articole înrudite