28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Democrat-liberalii conduşi de către Vasile Blaga iau în calcul o alianţă post-electorală cu Partidul Naţional Liberal. Deputatul Mircea Toader, prim-vicepreşedintele PDL Galaţi, ne-a declarat că ar „alege zona de dreapta, dar doar în cazul unei alianţe post-electorale, pentru că acum nu se poate aşa ceva”. Parlamentarul gălăţean a criticat modul în care funcţionează Uniunea Social Liberală, afirmând că în Guvernul Ponta II măsurile de dreapta ale PNL nu sunt vizibile întrucât „PNL este la remorca PSD-ului”.
„În această guvernare, PNL-ul nu se vede. PNL nu se vede cu măsuri de dreapta, PNL este la remorca PSD-ului. Dacă întrebaţi, 99% din populaţie nu vorbeşte despre PNL, ci despre PSD, Victor Ponta şi toate măsurile sunt ale PSD. Tot ce este bun va culege PSD, iar tot ce este rău va culege PNL. La Sănătate, de exemplu, ministrul Nicolăescu o dă în bară permanent, cea de la Muncă se tot bâlbâie, la Ministerul Transporturilor PSD a lăsat PNL-ului doar calea ferată, iar drumurile şi autostrăzile au fost luate. La buget, cel care împarte este PSD. Dacă facem o analiză corectă, vom vedea că PNL se situează în categoria «şi alţii». Una peste alta, aşteptările sunt foarte mari, iar realizările sunt minime, spre deloc”, a afirmat deputatul Mircea Toader.
Preşedintele PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, nu a ratat ocazia de a-l şicana pe Toader. În replică la afirmaţiile democrat-liberalului, Dobre ne-a declarat: „Încă nu şi-a revenit după alegeri. Îi mai acord un răgaz de trei luni de zile. Sunt convins că i-a fost bine în alianţa cu PNL”.


Articole înrudite